Cake aux marrons sans gluten

Cake aux marrons sans gluten

3.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 parts

Składniki

  • 5 g d'huile neutre pour le moule
  • 4 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 500 g de crème de marrons
  • 40 g de farine de châtaigne
  • 1 sachet de levure chimique sans gluten
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4.5 g
Kalorie 1047.3 kJ / 248.3 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...