![Queso en salsa de epazote Queso en salsa de epazote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFF9F585-AC1E-4FF2-B183-E70EDD21D869/Derivates/9839F595-7DCB-4A1F-8617-095F61E7A4AD.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de tomate verde
- 3 chiles serranos
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de agua
- 1 cda de sal
- 5 g de epazote
- 125 g de queso Brie, (125 g aprox)
- tostadas, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 356.6 kJ / 85.2 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 972.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Botana fresca de surimi
10 Min
Pozole de mariscos
1u. 15min
Sorbete de sangría
9h 30 min
Aguacates rellenos de atún
10 Min
Salsa borracha
15min
Listones de calabacita almendras y vinagreta
30min
Sangrita
5 Min
Gelatina de café y almendras
1u. 15min
Aguachile de jícama
15min
Aguachile de camarón
15min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Ceviche de pepino y jícama
10 Min