![Bruschetta de yogur y jitomate Bruschetta de yogur y jitomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/984B3D94-62C9-4B94-A308-829ED43A82C4/Derivates/0B2D4ED6-79D0-47F7-80DB-4277411DFC67.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano
- 250 g de yogur natural
- 8 bolillos, en rebanadas
- 20 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla
- 200 g de jitomate
- 10 g de cilantro, sólo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 cucharadita de comino en polvo
- ½ cucharadita de cúrcuma en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1277 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
35min
Cocotes
40min
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 Min
Pan de elote
2h
Salsa holandesa
15 Min
Salsa de jitomate
40min
Strata de champiñon y lomo canadiense
1 godz.
Salsa bruja
5 Min
Agua de chayote
10 min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55 min
Agua de tamarindo
40min
Agua de jamaica y anís
15 Min