Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de mantequilla sin sal
- 3 hojas santa, desvenadas
- 2 chiles poblanos chicos asados, pelados y limpios, cortados en trozos
- 300 g de camarón pacotilla
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de vino blanco
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 802.8 kJ / 191.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de flor de calabaza
35 min
Pescado a la talla
40 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Sal roja
5min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 min
Crema de chicharrón
25 min
Salmón Wellington para 2
45 min