Schnittbohnensauce

Schnittbohnensauce

4.0 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    20 g
  • breite, grüne Bohnen, frisch in Stücken (3 cm)
    400 g
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Salz
    2 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 103 kcal / 439 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...