Schnittbohnensauce
TM31 TM5 TM6

Schnittbohnensauce

4.0 (65 ocen)

Składniki

  • 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
  • 2 Knoblauchzehen
  • 20 g Öl
  • 400 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
  • 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
  • 2 TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
439 kJ / 103 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy