Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g Olivenöl
- 30 g Zitronensaft
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Dosen weiße Bohnen, (Abtropfgew. à 250 g), abgetropft
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 4 Tomaten, (ca.300-400 g), kreuzweise eingeritzt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 10.6 g
Alternatywne przepisy
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1j
Kartoffelsalat Ägäis
50 menit
Kichererbsensalat
15min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 godz.
Kartoffelsalat mediterran
35 Min
Nudel-Thunfisch-Salat
55 Min
Türkisches Gemüse
30 min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15 min
Bohnen-Tomaten-Salat mit Speck
40 min