Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Tomaten-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Blattpetersilie ohne Stiele½ Bund
-
Oliven, grün, entsteint50 g
-
Olivenöl30 g
-
Zitronensaft30 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
weiße Bohnen (Abtropfgew. à 250 g), abgetropft2 Dosen
-
Wasser500 g
-
Eier2
-
Tomaten (ca.300-400 g), kreuzweise eingeritzt4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1044 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
10.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linsensalat
45 min
Kartoffelsalat Ägäis
50 min
Kichererbsensalat
35 min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 min
Kichererbsensalat
15 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Kartoffelsalat mediterran
35 min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Nudel-Thunfisch-Salat
55 min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.