Urządzenia i Akcesoria
Tomatensugo all'arrabbiata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln in Stücken100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Chilischote entkernt½
-
Olivenöl25 g
-
1 Dose Tomaten, (800 g)Tomaten reif, geviertelt und entkernt800 g
-
Tomatenmark30 g
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
359 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Spaghettini mit Paprika
1h
Tomatensauce
30min
Italian Sauce
30min
Tomaten-Salbei-Sauce
30min
Sauce all'amatriciana
20min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Sauce all'Arrabiata
25min
Pasta all´arrabiata
30min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min