Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch

Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch

4.5 35 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    2
  • Tomaten halbiert
    100 g
  • rote Paprika in Stücken
    450 g
  • Rapsöl
    10 g
  • Wasser
    300 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
  • Salz und etwas mehr
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr
    ¼
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Kartoffeln gewürfelt
    500 g
  • Porreestange (120 g), in dünnen Ringen
    1
  • Rotbarschfilets gewürfelt
    700 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 357 kcal / 1496 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...