![Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9D28D50-2E94-4CAF-9101-A563706CC53C/Derivates/FF565CB0-11AA-46F0-BDDD-648348647F77.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Schalotten
- 100 g Tomaten, halbiert
- 450 g rote Paprika, in Stücken
- 10 g Rapsöl
- 300 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
lub 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz und etwas mehr
- ¼ Pfeffer und etwas mehr
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 500 g Kartoffeln, gewürfelt
- 1 Porreestange (120 g), in dünnen Ringen
- 700 g Rotbarschfilets, gewürfelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 8 g
Alternatywne przepisy
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Schweinefilet mit Fenchelgemüse und Champignonweizen
50min
Zander mit Spinat
30 分钟
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Gedämpfter Kabeljau
35 Min
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1h
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min