Sauerkrauteintopf mit Pastinake
TM6 TM5

Sauerkrauteintopf mit Pastinake

4.3 (37 ocen)

Składniki

  • 120 g Zwiebeln, halbiert
  • 20 g Butterschmalz
  • 100 g Speckwürfel
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 500 g Sauerkraut, frisch
  • 1 Lorbeerblatt, frisch
  • 3 Wacholderbeeren
  • 300 g Apfelsaft
  • 200 g Geflügelfond
  • 500 g Pastinaken, in Stücken (3 cm)
  • 200 g Kabanossi, in Stücken
  • 1 EL Honig

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2085 kJ / 498 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy