Wersje kompatybilne
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
lub mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
lub sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Red Onion Gravy
25min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Caesar Salad
30min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 Std. 45 Min
Chelsea Buns
1h 30min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Low Carb Lasagne
1h 30min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6h 30min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45 Min