Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
TM6 TM5 TM31

Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

4.7 (27 ocen)

Składniki

Honey Mustard Sauce

  • 75 g wholegrain mustard
    lub mustard (eg. English mustard)
  • 75 g honey
  • 1 Tbsp white wine vinegar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Eggs

  • 400 g water
  • 10 medium eggs
  • 150 g bread, torn in pieces
  • 400 g smoked salmon, cut in pieces
  • 10 g fresh parsley
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp fine sea salt
  • vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
    lub sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1054 kJ / 252 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
10.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy