Urządzenia i Akcesoria
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
mustard, (eg. English mustard)wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Cheese Straws
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Cheese and Bacon Pastries
35 min
Chocolate Fondants
40 min
Halloumi Salad
20 min