Urządzenia i Akcesoria
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
mustard, (eg. English mustard)wholegrain mustard75 g
-
honey75 g
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Eggs
-
water400 g
-
medium eggs10
-
bread torn in pieces150 g
-
smoked salmon cut in pieces400 g
-
fresh parsley10 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 Std. 30 Min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Teriyaki Marinade
15 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min