Wersje kompatybilne
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
lub mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
lub sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
Alternatywne przepisy
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Coronation Chicken
30 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Brak ocen
Beef and Beer Pie
1h 40 min
Lamb Kebobs
3h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Cava Cocktail Surprise
4h 10 min
Mustard Dill Sauce
2h 15 min