Oriental Pork Meatballs with Noodles
TM5 TM6

Oriental Pork Meatballs with Noodles

4.1 (8 ocen)

Składniki

Meatballs

  • 350 g pork tenderloin, cut in 3 cm slices then frozen for 30 minutes
  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs fresh coriander
  • 2 spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
  • 1 carrot, cut in pieces (approx. 100 g)
  • 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
  • 1 large egg
  • ½ Tbsp Chinese five spice powder
  • 1 Tbsp soy sauce
  • 1 - 2 pinches dried chilli flakes (opcjonalnie)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 3 pinches ground pepper, or to taste
  • water, for brushing

Vegetables and Noodles

  • 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)
  • 1000 g water
  • 1 carrot (approx. 100 g)
  • 1 courgette (approx. 100 g)
  • 1 pepper (approx. 120 g)
  • 50 g tinned bamboo shoots, drained
  • 250 g egg noodles, dried, fine
  • 4 sprigs coriander leaves, as garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1210 kJ / 289 kcal
Białko
25.5 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
10.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy