Urządzenia i Akcesoria
Oriental Pork Meatballs with Noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Meatballs
-
pork tenderloin sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes350 g
-
garlic clove1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
shallots, halvedspring onions cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)2
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces1
-
toasted sesame oil plus extra for greasing10 g
-
large egg1
-
Chinese five spice powder½ Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 - 2 pinches
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
water for brushing
Vegetables and Noodles
-
2 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water1000 g
-
carrot (approx. 100 g)1
-
courgette (approx. 100 g)1
-
pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)1
-
tinned bamboo shoots drained50 g
-
dried Chinese egg noodles fine250 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.5 g
Kalorie
1210 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Circassian Chicken
2 godz.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
20 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Cashew Chicken
45 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Thai Burger
35 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.