Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 350 g pork tenderloin, sliced (3 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
-
2
spring onions, cut in lengths (2 cm) (approx. 30 g)
lub shallots, halved - 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 10 g toasted sesame oil, plus extra for greasing
- 1 large egg
- ½ Tbsp Chinese five spice powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 - 2 pinches dried chilli flakes (opcjonalnie)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- water, for brushing
Vegetables and Noodles
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water
- 1 carrot (approx. 100 g)
- 1 courgette (approx. 100 g)
- 1 pepper (approx. 120 g), sliced (5 mm)
- 50 g tinned bamboo shoots, drained
- 250 g dried Chinese egg noodles, fine
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottage Pie
1h 10min
Steamed Garlic Prawns
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
Peking Chicken
45min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min
Easy Satay Chicken
30min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min