Urządzenia i Akcesoria
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)80 g
-
water cold50 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
onions cut in pieces80 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)350 g
-
water220 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
dried bay leaf1
Sauce
-
unsalted butter diced25 g
-
plain flour25 g
-
milk150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste¼ tsp
-
white asparagus cooked, sliced (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1122 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Caramel toffees
2 godz.
Mexican Spare Ribs
50 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Peking Chicken
45 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 godz. 20 min