Urządzenia i Akcesoria
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)80 g
-
water cold50 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
onions cut in pieces80 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)350 g
-
water220 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)½
-
dried bay leaf1
Sauce
-
unsalted butter diced25 g
-
plain flour25 g
-
milk150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground white pepper or to taste¼ tsp
-
white asparagus cooked, sliced (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1122 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min