Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
TM5 TM6

Nordic Chicken and Asparagus Tartlets

4.7 (7 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 80 g unsalted butter, cold, diced (2 cm)
  • 50 g water, cold
  • 1 pinch fine sea salt

Filling

  • 80 g onions, cut in pieces
  • 350 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
  • 220 g water
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 1 dried bay leaf

Sauce

  • 25 g unsalted butter, diced
  • 25 g plain flour
  • 150 g milk
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground white pepper, or to taste
  • 80 g white asparagus, cooked, sliced (2 cm)
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1122 kJ / 267 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy