Urządzenia i Akcesoria
Salmon Fishcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.6 g
Kalorie
1892 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
44.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup
1 Std.
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Custard
15 Min
Tortilla with Spanish Salsa
1 Std. 10 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Vegetable soup
35 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min