Salmon Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Salmon Fishcakes

3.6 (38 ocen)

Składniki

  • 150 g white bread, torn in pieces
  • 800 g water
  • 650 g floury potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 450 g fresh salmon fillets, skin removed
  • 20 g lemon juice
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp sunflower oil
  • 1 lemon, cut in wedges, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1892 kJ / 452 kcal
Białko
29.6 g
Węglowodany
44.8 g
Tłuszcz
17.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy