Urządzenia i Akcesoria
Traditional Apple pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apples (approx 800 g), peeled, cored and cut into pieces (1-2 cm)5
-
sultanas (opcjonalnie) soaked in Earl grey tea or apple juice, then drained (approx. 1hr)50 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
raw sugar plus extra to sprinkle30 g
-
cornflour30 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg yolk to brush
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.1 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2098.4 kJ /
501.5 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
70.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Orange sponge cake
1 godz.
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Easy citrus pie
1 godz.
Fudgy chocolate cake
50 min
Mini chocolate cakes
50 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 godz. 30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Lemonade scones
25 min