Urządzenia i Akcesoria
Traditional Apple pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
caster sugar100 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apples (approx 800 g), peeled, cored and cut into pieces (1-2 cm)5
-
sultanas (opcjonalnie) soaked in Earl grey tea or apple juice, then drained (approx. 1hr)50 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
raw sugar plus extra to sprinkle30 g
-
cornflour30 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg yolk to brush
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
33.1 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2098.4 kJ /
501.5 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
70.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Traditional sausage rolls
50min
Best ever carrot cake
1h 35min
Lemonade scones
25min
Red Velvet Cupcakes
1h
Orange sponge cake
1h
Slap pap (soft porridge)
40min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min