
Urządzenia i Akcesoria
Pimentos recheados com chilli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses
Składniki
-
pimentos vermelhos grandes ou variados6
-
queijo cheddar cortado em pedaços150 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
malagueta (opcjonalnie)½
-
azeite30 g
-
tomate em pedaços400 g
-
vinho branco100 g
-
carne de vaca picada500 g
-
sal1 c. chá de
-
cominhos em pó½ c. chá de
-
feijão-preto cozido escorrido350 g
-
milho cozido escorrido150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
516.3 kcal /
2160 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
31.3 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
699.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2018
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia