Pimentos recheados com chilli

Pimentos recheados com chilli

4.6 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

  • pimentos vermelhos grandes ou variados
    6
  • queijo cheddar cortado em pedaços
    150 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • malagueta (opcjonalnie)
    ½
  • azeite
    30 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • vinho branco
    100 g
  • carne de vaca picada
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • feijão-preto cozido escorrido
    350 g
  • milho cozido escorrido
    150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 516.3 kcal / 2160 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 699.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...