Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno al cavolo cappuccio rosso
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di cavolo cappuccio rosso a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di speck a cubetti
Ripieno alle puntarelle
- 30 g di porro a pezzi
- 50 g di puntarelle
- 10 g di capperi sott'aceto
- 20 g di olio extravergine di oliva
Muffin
- 2 uova
- 30 g di burro a pezzi
- 70 g di latte intero
- 80 g di robiola
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di farina tipo 0
- 8 g di lievito istantaneo per torte salate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8 godz.
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1 godz. 35 min
Salsa ai porri caramellati
30 Min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1 Std. 15 Min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Muffin salati Sbrinz e verdure
35 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min