AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse

AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse

4.4 142 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

Le caramel au chocolat
  • de beurre salé coupé en morceaux
    75 g
  • de cassonade
    125 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    50 g
Le riz au lait
  • de riz rond blanc, spécial dessert
    200 g
  • de lait
    1000 g
  • de vanille en poudre
    2 pincées
  • de sucre
    90 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 455.1 kcal / 1908.2 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 48.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...