Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de chocolat noir
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 3 œufs
- 200 g de farine
- 300 g de chocolat noir à pâtisser
- 250 g de crème liquide entière
- 50 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2105 kJ / 505 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 40 g
Alternatywne przepisy
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Rochers coco-chocolat
20 min
Roses des sables
45 Min
Brownie
45 Min
Sablés viennois au chocolat
50 menit
Fondant minute au chocolat
20 min
Tarte chocolat caramel
2h 15 min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35 min
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45 min
Brookie
1j
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min