Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette

Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette

4.7 287 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

  • 160 g de farine
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 6 blancs d'œufs
  • 150 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre fondu
  • 8 c. à café de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes type Nutella®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.4 g
Kalorie 1424.1 kJ / 336.9 kcal
Tłuszcz 18.1 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...