Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 275 g de chocolat noir pâtissier, 65% de cacao, détaillé en morceaux
- 110 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 75 g de farine de blé
- 100 g de cacahuètes grillées non salées
- 220 g de caramel au beurre salé (1 pot de Salidou)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1397 kJ / 335 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 min
Cookies macadamia-chocolat
35min
Flapjacks choco
1 godz. 35 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3h 30min
Brownie
45 min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3 Std. 35 Min
Banoffee pie
3h 30min
Brookie
1h
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 godz.
Fondant au chocolat et framboises
40 min