Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 c. à soupe de liqueur de framboise
- 200 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 329 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Tatin de poires aux speculoos
50 Min
Brownie aux fraises
55min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 Std. 10 Min
Moelleux à la clémentine
50 Min
Clafoutis poire-speculoos
45 Min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 Std. 20 Min
Muffins chocolat au cœur framboise
1 Std. 15 Min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50 Min
Muffins à la banane et aux pépites de chocolat
30 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 Std.