Cake framboise-chocolat blanc

Cake framboise-chocolat blanc

4.3 328 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 morceaux

Składniki

  • 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre demi-sel et un peu pour le moule
  • 160 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 2 c. à soupe de liqueur de framboise
  • 200 g de framboises surgelées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5.3 g
Kalorie 1381 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 32.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...