Risotto de kale y espárragos

Risotto de kale y espárragos

3.9 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de cúrcuma molida
  • 200 g de kale troceado
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte leñosa) en trozos (aprox. 150 g)
  • 100 g de queso mascarpone
  • 800 g de agua
  • 50 g de pipas de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 8.3 g
Kalorie 1629 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...