Risotto de kale y espárragos

Risotto de kale y espárragos

3.9 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cúrcuma molida
    1 cucharadita
  • de kale troceado
    200 g
  • de arroz de grano redondo
    300 g
  • pastilla de caldo de verduras
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
  • de espárragos verdes (sin la parte leñosa) en trozos (aprox. 150 g)
    1 manojo
  • de queso mascarpone
    100 g
  • de agua
    800 g
  • de pipas de girasol
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 389 kcal / 1629 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...