Pizza vegetariana sin gluten

Pizza vegetariana sin gluten

4.0 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 1 chorrito de aceite
  • 150 g de garbanzos secos
  • 500 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita de comino molido
  • ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 6 - 8 cucharadas de tomate frito estilo casero
  • 1 calabacín en láminas muy finas
  • 1 cebolleta tierna en rodajas muy finas
  • 250 g de mozzarella rallada
  • 50 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 1 cucharadita de orégano seco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 828.8 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 1085 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...