Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- agua
- 70 g de anacardos crudos
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 300 g de remolacha cocida en trozos
- ½ diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 2 ½ cucharadita de sal
- 500 g de tallarines
- 20 g de queso parmesano en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2032 kJ / 486 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 363.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compota de manzana y mango con granola de quinoa
1h
Curry de lentejas
1h 25min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2h 15min
Porridge de avena y manzana
25 min
Ensalada de arroz negro con fresas y queso feta
40 min
Muffins veganos con compota de manzana y pera
1h 15min
Porridge de melocotón
40 min
Cesta de lombarda con quinoa y pollo
30 min
Espaguetis de batata con pesto de hierbas
40 min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz
1h