
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau au fromage, façon japonaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 parts
Składniki
-
œufs jaunes et blancs séparés3
-
de sel1 pincée
-
de fromage à tartiner allégé, type Philadelphia250 g
-
de lait écrémé50 g
-
de fécule de maïs30 g
-
de levure chimique1 c. à café
-
de jus de citron30 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
67 kcal /
282 kJ
Białko
6.06 g
Tłuszcz
2.82 g
Węglowodany
4.32 g
Błonnik
0.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simple et savoureux
11 Przepisów
Francja
Francja