Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco

Tartelette aux fruits, vanille et lait de coco

3.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

La pâte
  • de sucre en poudre
    125 g
  • farine de blé pour les moules
  • d'amandes en poudre
    60 g
  • beurre pour les moules
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
La garniture
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    ½
  • d'eau
    150 g
  • de sucre de canne
    60 g
  • de fruits frais variés coupés en morceaux
    600 g
  • de rhum
    60 g
  • de lait de coco
    200 g
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    50 g
  • feuilles de menthe fraîche
    quelques
  • de noix de coco râpée
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 555 kcal / 2322 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 30.1 g
Węglowodany 53.9 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...