Couscous d'agneau, artichauts, petits pois

Couscous d'agneau, artichauts, petits pois

4.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de graines de couscous fines
    400 g
  • de sel
    2 c. à café rase
  • d'eau froide
    300 g
  • d'oignons (2) en quartiers
    200 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de ras el-hanout
    2 c. à soupe
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en dés
    700 g
  • d'eau
    750 g
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de fonds d'artichaut surgelés coupés en quatre
    300 g
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • de beurre demi-sel coupé en dés
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 579 kcal / 2412 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...