Rognons de veau sauce madère

Rognons de veau sauce madère

4.5 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • d'oignon
    40 g
  • de beurre doux
    20 g
  • de rognons de veau épluchés, dénervés et coupés en morceaux
    300 g
  • de farine de blé
    1 c. à café bombée
  • de champignons de Paris frais brossés et émincés
    200 - 250 g
  • feuille de laurier frais
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de vin de madère
    40 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    2 c. à soupe
  • de persil plat frais et hachés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 445 kcal / 1860 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...