Roulé de pain

Roulé de pain

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 parts

Składniki

La compote de pommes
  • 400 g de pommes épluchées et coupées en morceaux
  • 30 g de miel
  • le jus d'1/2 citron jaune
Les noix caramélisées
  • 150 g de cerneaux de noix
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
Le biscuit
  • 150 g de miel
  • 50 g de cassonade
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 2 c. à café levure chimique (1 sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café bombée d'épices à pain d'épices
La finition
  • 1 c. à soupe de miel
  • 50 g de pommes séchées en chips

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5.5 g
Kalorie 1348.1 kJ / 322.5 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 43.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...