Focaccia à la crème de fromage

Focaccia à la crème de fromage

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 parts

Składniki

La pâte
  • d'eau
    160 g
  • de saindoux
    30 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 - 20 g
La crème de fromage
  • de fromage crescenza coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
    200 g
  • de gorgonzola coupé en morceaux
    200 g
    200 g de fromage taleggio, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • d'anchoïade (pâte d'anchois)
    1 - 2 c. à soupe
    2 - 4 filets d'anchois à l'huile
  • d'olives taggiasca dénoyautées (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 733 kcal / 3067 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 43.6 g
Węglowodany 59.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...