Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1157.5 kJ / 276.3 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 Std.
Liqueur au café et à la cannelle
35 Min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Cacahuètes aux épices
40 Min
"Tzatziki" sucré au melon
12h
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
8 Std. 15 Min
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Mousse glacée à la menthe
12h
Glace à la vanille
12h
Glace au chocolat
12h
Pâte à tartiner express
15 Min
Glace caramel au beurre salé
12h