Urządzenia i Akcesoria
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.8 mg
Białko
14 g
Kalorie
1782 kJ /
425.9 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Hoisin pork bowl
45 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Chicken in yoghurt
30 min
Turmeric fried chicken
13 godz. 10 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Pad kra pow
45 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min