Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
TM5 TM6

Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)

3.8 (27 ocen)

Składniki

  • 200 g rice vermicelli noodles
  • boiling water, to soak
  • 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
  • 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 eschalot
  • 50 g olive oil
  • 250 g water
  • 50 g soy sauce
  • 20 g oyster sauce (optional)
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 1 tsp ground white pepper
  • 250 g peeled, medium raw prawns
  • 250 g fresh bean sprouts
  • 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
  • 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1782 kJ / 425.9 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
63.9 g
Tłuszcz
13.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
6.4 g
Sód
1247.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy