Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 63.9 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1247.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 menit
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Krispy fried chicken
25 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1j 30 menit
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 menit