Urządzenia i Akcesoria
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.8 mg
Białko
14 g
Kalorie
1782 kJ /
425.9 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
63.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Asian nachos
40 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken pad thai
55 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
BBQ chicken pizza
1 godz. 30 min
Chiang Mai noodles
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min