Panini ripieni di funghi cardoncello

Panini ripieni di funghi cardoncello

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
18 pezzi

Składniki

Panini
  • 240 g di acqua
  • 40 g zucchero a velo
  • 500 g farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di olio di oliva
Ripieno
  • 400 g di gambi di sedano a pezzi
  • 60 g di radice di bambù fresca
    60 g di germogli di soia freschi
  • 500 g di funghi cardoncello freschi
  • 50 g di olio di oliva
  • 40 g di salsa di soia
  • 10 g zucchero
  • ½ cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 20 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • miele q.b.
  • semi di sesamo q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5 g
Kalorie 815.9 kJ / 195 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...