Quadrucci seppie e piselli

Quadrucci seppie e piselli

4.7 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Quadrucci
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
Sugo di seppie e piselli
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di seppie pulite, a listarelle
  • 70 g di pisellini surgelati
  • 80 g di concentrato di pomodoro
  • 850 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 332 kcal / 1390 kJ
Białko 24.2 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 28.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...