Polpettone ripieno con uova sode

4.0 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 fette

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 6 uova
  • 50 g di pane bianco fresco o raffermo, a pezzi
  • 100 g di latte
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla a metà
  • 800 g di carne trita mista (maiale e manzo)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di paprica dolce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 13 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...