Urządzenia i Akcesoria
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portions
Składniki
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
8 - 10 oz stuffing mix, preparedhomemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
2297 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Chorizo Dip
25 min
Cobb Salad
1 godz.
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Tuna Tartare
40 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min