Urządzenia i Akcesoria
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
scallions trimmed, cut into pieces (2 in.)3
-
red bell peppers cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
panko bread crumbs1 oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
egg yolk1
-
ground chicken thigh meat24 oz
-
sesame oil1 tbsp
-
soy sauce low sodium1 tbsp
Broth
-
scallions trimmed, cut into pieces (2 in.)12
-
fish sauce2 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
chicken broth low sodium50 oz
-
ginger peeled, thinly sliced½ oz
-
soba noodles6 oz
-
broccolini trimmed, cut into pieces (½ in.)10 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1269.4 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
1831 kJ /
437.6 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pad Thai
45 min
Hoisin Pork Bowl
45 min
Vietnamese Chicken Coleslaw
1 godz.
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Egg Drop Soup
45 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Mediterranean Chicken
35 min