Urządzenia i Akcesoria
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
scallions trimmed, cut into pieces (2 in.)3
-
red bell peppers cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
panko bread crumbs1 oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
egg yolk1
-
ground chicken thigh meat24 oz
-
sesame oil1 tbsp
-
soy sauce low sodium1 tbsp
Broth
-
scallions trimmed, cut into pieces (2 in.)12
-
fish sauce2 tsp
-
salt1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
chicken broth low sodium50 oz
-
ginger peeled, thinly sliced½ oz
-
soba noodles6 oz
-
broccolini trimmed, cut into pieces (½ in.)10 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1269.4 mg
Białko
32.4 g
Kalorie
1831 kJ /
437.6 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Fish Curry
50min
Cioppino
55min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Basil Pesto
10min
Longevity Noodles
40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Mushroom and Beef Burger
1h
Green Beans with Peanuts
15min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Stir-Fried Vegetables
15min
Salmon Burger
35min