
Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
185.3 kcal /
775.2 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
31.7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
387.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Tuna Deviled Eggs
40 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 Min
One Pot Cheeseburger Helper
45 Min
White Pesto Pasta (Metric)
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 Min
Three Egg French Omelet
30 Min