Peeler Warm Potato Salad

Peeler Warm Potato Salad

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • water divided
    42 oz
  • extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)
    2 tsp
  • russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)
    32 oz
  • beef broth
    10 oz
  • large eggs (opcjonalnie) rinsed
    4 whole
  • honey
    1 tbsp
  • whole grain Dijon mustard
    4 tbsp
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • celery thinly sliced
    2 stalks
  • dill pickle diced small
    1
  • fresh chives chopped, plus extra to garnish
    10 - 15
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • paprika to garnish, to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 185.3 kcal / 775.2 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 387.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...