Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (opcjonalnie)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (opcjonalnie)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 387.8 mg
Alternatywne przepisy
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Egg Salad Sandwiches
25min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Egg Salad Sandwiches
25min
Egg Salad
30 min
Curry Ketchup
30 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Creamy Pasta with Peas
25min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h