
Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
185.3 kcal /
775.2 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
31.7 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
387.8 mg