Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Lemon Pudding Souffles
40 min
Pomegranate Green Tea
15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Asparagus
35 min
Rolled Frittata
55 min