Urządzenia i Akcesoria
Peeler Warm Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (opcjonalnie) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
387.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
775.2 kJ /
185.3 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Shrimp and Grits
1 godz. 50 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min