
Urządzenia i Akcesoria
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
319 kcal /
1335 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1170 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone