Urządzenia i Akcesoria
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Glaze
-
corn starch2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
1 tbsp black bean garlic saucefermented black bean paste1 tbsp
-
chicken stock4 oz
-
soy sauce to taste1 ½ - 2 oz
-
black vinegar1 oz
-
oyster sauce½ oz
-
sesame oil½ oz
Sauté
-
garlic cloves15
-
green onions cut into pieces4
-
sesame oil½ oz
-
boneless, skinless chicken thighs sliced (1 in. x 2 in.)32 oz
-
baby bok choy halved10 oz
-
fresh Fresno chili red, sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1170 mg
Białko
32 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min