Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz pork tenderloin, cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 2 oz soy sauce, divided
- 10 ½ oz dried rice noodles
- 2 oz oil, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp grated fresh ginger
- 5 oz red onion, julienned (½ in.)
- 5 oz red bell pepper, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 5 oz carrot, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
- 45 oz water, divided
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 ½ oz oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 3 ½ oz snow peas, trimmed
- 5 oz baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh red chili, sliced on the bias
- 2 tbsp roasted cashews, unsalted
- 2 spring onions, sliced on the bias
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Beef Sauté
1h 25min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Beef Stroganoff
1h
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Char Siu Pork with Rice
8hod. 40min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min