Urządzenia i Akcesoria
Chinese Pork with Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)21 oz
-
soy sauce divided2 oz
-
dried rice noodles10 ½ oz
-
oil divided2 oz
-
garlic cloves2
-
grated fresh ginger1 tsp
-
red onion julienned (½ in.)5 oz
-
red bell pepper julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
carrot julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
water divided45 oz
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
oyster sauce2 ½ oz
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed3 ½ oz
-
baby bok choy roughly chopped5 oz
-
salt1 tsp
-
fresh red chili sliced on the bias1
-
roasted cashews, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced on the bias2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Vietnamese Chicken Coleslaw
1h
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Sweet and Sour Pork
35min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min