Chinese Pork with Vegetables
TM6

Chinese Pork with Vegetables

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 21 oz pork tenderloin, cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
  • 2 oz soy sauce, divided
  • 10 ½ oz dried rice noodles
  • 2 oz oil, divided
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp grated fresh ginger
  • 5 oz red onion, julienned (½ in.)
  • 5 oz red bell pepper, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
  • 5 oz carrot, julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)
  • 45 oz water, divided
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 2 ½ oz oyster sauce
  • 1 tsp brown sugar
  • 3 ½ oz snow peas, trimmed
  • 5 oz baby bok choy, roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 fresh red chili, sliced on the bias
  • 2 tbsp roasted cashews, unsalted
  • 2 spring onions, sliced on the bias

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1735 kJ / 414.6 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy