Urządzenia i Akcesoria
Chinese Pork with Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)21 oz
-
soy sauce divided2 oz
-
dried rice noodles10 ½ oz
-
oil divided2 oz
-
garlic cloves2
-
grated fresh ginger1 tsp
-
red onion julienned (½ in.)5 oz
-
red bell pepper julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
carrot julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
water divided45 oz
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
oyster sauce2 ½ oz
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed3 ½ oz
-
baby bok choy roughly chopped5 oz
-
salt1 tsp
-
fresh red chili sliced on the bias1
-
roasted cashews, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced on the bias2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Teriyaki Chicken
1 Std.
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 Min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 Min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min