Urządzenia i Akcesoria
Chinese Pork with Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (¼ in. x ½ in. x 2 in.)21 oz
-
soy sauce divided2 oz
-
dried rice noodles10 ½ oz
-
oil divided2 oz
-
garlic cloves2
-
grated fresh ginger1 tsp
-
red onion julienned (½ in.)5 oz
-
red bell pepper julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
carrot julienned (¼ in. x ½ in. x 2 in.)5 oz
-
water divided45 oz
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
oyster sauce2 ½ oz
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed3 ½ oz
-
baby bok choy roughly chopped5 oz
-
salt1 tsp
-
fresh red chili sliced on the bias1
-
roasted cashews, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced on the bias2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Chicken Garam Masala
50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 godz.
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min