Urządzenia i Akcesoria
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Beer Can Burgers
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)24 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale2 oz
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
brown ale6 oz
-
beef stock3 oz
-
soy sauce½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone cheese6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1081.6 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Steak au Poivre
20 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Parmesan Stock Cubes
35 min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min
Deviled Eggs
20 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Shredded Chicken Taco Filling
30 min