Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Chinese Chicken Salad Dressing
10 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min