
Urządzenia i Akcesoria
Drobiowe rolady z czerwonym pesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
5 porcji
Składniki
Czerwone pesto
-
oliwy z oliwek70 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki40 g
-
ząbek czosnku1
-
orzeszków piniowych160 g
-
pomidorów, suszonych100 g
Drobiowe rolady
-
liści szpinaku, świeżych bez łodyg (ok. 30 sztuk)10 - 15 g
-
sera mozzarella pokrojonego na 4 cm kawałki70 g
-
ząbki czosnku2
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście2 gałązki
-
jajka2
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
bułki tartej70 g
-
polędwiczek drobiowych (800-900 g)15
Sos
-
cebuli przekrojonej na pół80 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek50 g
-
przecieru pomidorowego, typu passata650 - 700 g
-
natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
702 kcal /
2950 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NIEDZIELNY WŁOSKI LUNCH
9 Przepisów
Polska
Polska