
Urządzenia i Akcesoria
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 sztuki
Składniki
-
pomidory, dojrzałe (ok. 700 g)4
-
sól do oprószenia
-
tuńczyka, w oleju odsączonego, podzielonego na kawałki200 g
-
kaparów, konserwowych odsączonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji5 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
208 kcal /
870 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TYLKO 5 SKŁADNIKÓW
9 Przepisów
Polska
Polska