Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka

Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka

4.1 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 sztuki

Składniki

  • pomidory, dojrzałe (ok. 700 g)
    4
  • sól do oprószenia
  • tuńczyka, w oleju odsączonego, podzielonego na kawałki
    200 g
  • kaparów, konserwowych odsączonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    5 g
  • serka kremowego podzielonego na kawałki
    100 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...