
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g grzybów, suszonych np. podgrzybków, borowików
- Wartości odżywcze
- na 5 g
- Kalorie
- 14.8 kcal / 61.9 kJ
- Białko
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 0.7 mg