
Urządzenia i Akcesoria
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
18 sztuk
Składniki
-
ząbki czosnku3
-
rozmarynu, świeżego20 gałązek
-
kminku, mielonego1 łyżka
-
oregano, suszonego1 łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
czerwonego wermutu80 g
-
soli1 łyżeczka
-
papryki słodkiej, mielonej1 łyżeczka
-
papryki ostrej, mielonej (opcjonalnie)½ łyżeczki
-
skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek10 g
-
filetów z piersi indyka, bez skóry i kości pokrojonych na 18 cienkich plastrów o wym. 5 x 15 cm700 - 800 g
-
syropu klonowego10 g
-
wody zimnej80 g
-
skrobi kukurydzianej5 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
85.8 kcal /
358.9 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska