Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Spinach and Leek Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces150 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)300 g
-
white wine60 g
-
chicken breasts diced (3 cm)350 g
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh baby spinach100 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.2 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chilli Con Carne
35 min