Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Spinach and Leek Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces150 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)300 g
-
white wine60 g
-
chicken breasts diced (3 cm)350 g
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh baby spinach100 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.2 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chilli Con Carne
35 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
One-pot Moussaka
30 min