Chicken, Spinach and Leek Risotto
TM6 TM5

Chicken, Spinach and Leek Risotto

4.7 (967 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g leeks, cut in pieces
  • 40 g olive oil
  • 300 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
  • 60 g white wine
  • 350 g chicken breasts, diced (3 cm)
  • 600 g water
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g fresh baby spinach
  • 30 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2950.5 kJ / 705.2 kcal
Białko
33.7 g
Węglowodany
67.7 g
Tłuszcz
31.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Błonnik
1.4 g
Sód
679.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy