Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 180 g de azúcar
- 250 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos pequeños
- 400 g de harina de repostería
- 5 yemas de huevo
- 15 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
Crema
- 5 claras de huevo
- 180 g de azúcar
- 80 g de preparado en polvo para natillas (2 sobres)
- 2 cucharadas de azúcar vainillado
- 1200 g de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1921.9 kJ / 459.8 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15min
Mini cheesecake de plátano
2 godz. 20 min
Tarta de queso con lunares de chocolate (Polka dot cheesecake)
13h 20min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Cheesecake de natillas y merengue
1 godz. 30 min
Cheesecake de chocolate y café
3sa 20 dk
Cheesecake con salsa de caramelo
4h 20min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 godz. 30 min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Tarta de queso marmolada
4h 30min
Cheesecake con fresas
3h 35min
Tarta de chocolate
40 min