Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base de galleta
- 60 g de azúcar moreno
- 175 g de harina de repostería
- 125 g de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 20 g de caramelo líquido
Cobertura de chocolate
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 10 g de manteca de cacao (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1958.2 kJ / 468.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 40.9 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 95.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones de gianduja
1h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50 min
Bizcocho veteado
2h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bombón helado de chocolate
5h
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Napolitanas de chocolate
6 godz. 30 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 Std. 10 Min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 Std. 45 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min