
Urządzenia i Akcesoria
Barritas de chocolate y caramelo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 unidades
Składniki
Base de galleta
-
de azúcar moreno60 g
-
de harina de repostería175 g
-
de mantequilla fría, en dados de aprox. 2 cm (y algo más para el molde)125 g
-
de sal1 pellizco
Caramelo
-
de azúcar moreno100 g
-
de mantequilla en trozos100 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de caramelo líquido20 g
Cobertura de chocolate
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao)250 g
-
de manteca de cacao (opcjonalnie)10 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
468.5 kcal /
1958.2 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
40.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Sód
95.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania