Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La génoise
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille Bourbon en poudre
- 60 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
Le tiramisu
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 avocats
- le jus d'un citron jaune
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de mascarpone
- 60 g de lait de coco
- 300 g de coulis de fruits rouges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 574.3 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12u.
Tarte aux fraises et crème au citron
12 Std. 20 Min
Cheesecake framboises
5 Std.
Tiramisu fraise rhubarbe
2 Std. 35 Min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2hod. 30min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min